Serveis2024-01-31T18:10:56+02:00

Gestors d’ajuts i subvencions i consultors en execució de projectes

Servei Integral 360

A Inigest som experts en maximitzar els recursos dels nostres clients a través d’un servei integral, facilitant un acompanyament personalitzat i una gestió àgil i eficient.

Oferim assessorament expert i un ampli ventall de serveis en la gestió d’ajuts i subvencions i en l’execució de projectes per ajudar als nostres clients assolir els seus objectius de manera eficaç.

Assessorament

  • Anàlisi dels objectius, recursos i projectes de l’empresa.

  • Anàlisi de la situació financera i estratègica de l’empresa en aquesta àrea.

  • Diagnosi d’oportunitats de convocatòries d’ajuts i selecció en base als punts anteriors de les més favorables per cada empresa i cada situació.

Tramitació

  • Elaboració i preparació de la documentació necessària: memòries tècniques, econòmiques, plans de viabilitat i de negoci…

  • Acompanyament en la tramitació de documentació necessària: avals, certificats digitals, certificats d’estar al corrent de pagament, certificats censals, certificats energètics…

Justificació

  • Justificació econòmica i tècnica de cada tràmit.

  • Suport, contacte i assistència en tot moment davant l’organisme pertinent fins a la total finalització de cada expedient.

Suport especialitzat

Gestió comptable dels projectes Assessorament en processos interns i metodologies d’innovació  Cerca de talent per als projectes Cerca de socis i capital Tramitació de permisos Liquidacions d’impostos Elaboració de contractes, etc.

Serveis Inigest

Subvencions i finançament

Servei especialitzat en l’assessorament a les empreses en subvencions i finançament bonificat per als seus projectes, per part dels diferents Organismes Públics i en Programes Autonòmics, Nacionals i Internacionals. 

Deduccions i incentius fiscals

Servei especialitzat en la gestió dels diferents mecanismes existents per finançar actuacions en l’àmbit de la investigació, la innovació tecnològica, el desenvolupament i la sostenibilitat.

Execució de projectes

Assessorem a les empreses en la identificació de projectes i actuacions orientades a la millora del seu comportament ambiental.
Fem una avaluació sistemàtica i detallada de l’estat ambiental de l’empresa.

Actualitat

Contacta amb nosaltres

Carrer Carrió 31 entl., 2a, Manresa
T. +34 938771331
info@inigest.com

    Si no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@inigest.com amb la paraula BAIXA al assumpte.