Consultoria especialitzada en subvencions i gestió de projectes

EL NOSTRE PROPÒSIT

Ser els aliats estratègics dels nostres clients.

A Inigest tenim com a propòsit ajudar als nostres a disposar dels recursos econòmics necessaris per dur a terme els seus projectes i assolir els objectius empresarials.

Ens enfoquem a potenciar la competitivitat dels nostres clients i brindar-los suport a l’àrea de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i). A més, aportem metodologies i procediments per a la gestió dels seus projectes i donem suport amb serveis especialitzats que afegeixen valor al projecte.

Anys d’experiència

26

Percentatge d’èxit

99%

Volum d’ajuts gestionats l’últim any

200.000 €

LA NOSTRA ESTRATÈGIA

Potenciar la competitivitat i maximitzar recursos a través de la gestió de projectes i captació de finançament públic.

A Inigest, aportem valor afegit als nostres clients en potenciar la seva competitivitat i maximitzar els seus recursos a través de la gestió eficient de projectes i la captació de finançament públic.

Ens enfoquem a contribuir al creixement econòmic amb criteris de sostenibilitat, brindant un valor diferencial als nostres clients i millorant-ne els resultats.

Ens orientem cap a la globalització, cosa que ens permet oferir solucions adaptades a cada sector i en un entorn en constant evolució.

Ens centrem en la rendibilitat a curt i mitjà termini, assegurant que els nostres clients obtinguin un retorn satisfactori de la seva inversió als nostres serveis.

ELS NOSTRES VALORS

Els principis que ens defineixen i marquen la diferència del nostre servei.

Globalitat

Tenim experiència en diferents sectors i busquem ajuts en tots els àmbits per oferir un servei global als nostres clients.

Col·laboració

Treballem amb partners professionals que aporten valor al nostre servei per oferir la millor solució als nostres clients.

Qualitat

Servei integral i de qualitat per aconseguir els millors resultats.

Treball en Equip

Som socis durant tot el projecte, amb una filosofia win-win per assolir objectius conjuntament.

Òptima gestió del temps

Orientats a minimitzar la dedicació del client a tasques alienes al seu core business i planificar la disposició de recursos per assolir els seus objectius.

Informació

Mantenim als nostres clients informats sobre convocatòries d’ajuts o canvis normatius per ajudar-los a prendre les millors decisions.

Vols rebre assessorament?

Confia en Inigest per maximitzar els teus recursos.

CONEIX EL NOSTRE EQUIP.

A Inigest som un equip multidisciplinari orientat al client.

El nostre equip es diferència en el mercat perquè aporta als clients dedicació i col·laboració en els seus projectes de personal amb 30 anys d’experiència en el sector.

Combina això amb un equip jove, altament format i amb visió i voluntat d’oferir al client el millor servei.

Apostem pel talent, la formació, la realització professional i el benestar de les persones que treballen a Inigest, esforçant-nos en fomentar un entorn de treball positiu i afavorint la realització d’activitats conjuntes per generar relació positives i compartir experiències, compromesos amb la persona com a valor fonamental de les organitzacions i, a més a més, convençuts en què es traduirà a l’hora, en un millor servei al client.

Talent

Uneix-te a l’equip Inigest!

Vols treballar amb nosaltres? Envia’ns la teva candidatura a través del formulari.

Contacta amb nosaltres

Carrer Carrió 31 entl., 2a, Manresa
T. +34 938771331
info@inigest.com

    Si no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@inigest.com amb la paraula BAIXA al assumpte.